Traduceri autorizate – PROGRAM SPECIAL Covid-19

mart. 23, 2020 | Blog | 0 comments

Traduceri autorizate – Program special pentru perioada stării de urgență Covid-19. 

Dragi clienţi şi prieteni!

Săptămâna a venit cu noi reguli pentru prevenirea infectării cu virusul COVID – 19. Ca urmare, pe toată perioada stării de urgență va fi deschis DOAR biroul din cartier Alexandru cel Bun. Programul este de LUNI până VINERI, în intervalul orar 08.30 – 16.00). Pentru informații suplimentare și/ sau programări, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0746 074 879. De asemenea, ne puteți scrie pe email, la adresa: sofiatraduceri@yahoo.fr. 

Este o perioadă grea pentru mulți dintre noi, dar suntem siguri că vom trece peste această încercare… Vă dorim din suflet să aveți răbdare, încredere și să vă găsiți puterea de a merge mai departe!

Traduceri autorizate vs. traduceri legalizate/ cu Apostila de la Haga/ cu supralegalizare

Înainte de a veni la noi, contactaţi-ne telefonic:  0746 074 879; 0725 728 310 sau pe mail  sofiatraduceri@yahoo.fr. Nu întotdeauna este necesară prezenţa dumneavoastră la birou pentru a face traduceri autorizate. Uneori, totul se poate realiza prin email sau WhatsApp şi plată online. 

În ceea ce privește realizarea traducerilor legalizate, vom avea nevoie de originale. La fel se întâmplă și cu actele pe care se aplică apostila de la Haga sau supralegalizarea. Astfel, în aceste cazuri va trebui fie să veniți cu ele la birou, fie să le trimiteți prin poștă/ curier. 

Trebuie să știți și că timpul de așteptare pentru finalizarea traducerilor legalizate și a acelor cu apostila/supralegalizare este mai mare decât de obicei. Deoarece accesul în instituțiile publice și activitatea unor birouri notariale este restrânsă, durează mai mult până când putem preda actele. Nu este imposibil, pentru că facem tot ce ține de noi să ducem la bun sfârșit proiectele! 

Imediat ce lucrurile vor reveni pe un făgaș normal, PROMITEM să revenim la toate cele 3 birouri. Vă vom întâmpina cu același profesionalism și cu aceeași voie bună ce ne-au apropiat în tot acest timp! 

 Sperăm să ne auzim cu bine și să ne revedem sănătoși!

Sofia Traduceri – TRĂIEŞTE-ŢI VIAŢA FĂRĂ BARIERE! (chiar și acum…)

Vizitează-ne:

0 Comments

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sofia Traduceri și Apostile vine cu vești bune!

Cu mult optimism și forțe proaspete, întreaga echipă Sofia Traduceri și Apostile s-a întors la programul obișnuit! Ne găsiți în continuare la biroul din cartierul Alexandru cel Bun, dar și la celelalte 2 sedii. Vă așteptăm cu drag la: Biroul din zona Gării: Str....

Supralegalizarea – Lista statelor în care este necesară

Aflați în ce state se solicită supralegalizarea actelor, pentru ca acestea să poată fi recunoscute de către instituțiile publice!   Pentru unele acte este suficientă traducerea autorizată sau traducerea legalizată. În schimb, pentru altele sunt solicitate...

APOSTILA – Lista statelor semnatare ale Convenţiei de la Haga

Sursa: http://portal.just.ro/ Lista cuprinzând statele în care, pentru a-şi produce efecte juridice, actele notariale întocmite în România trebuie să poarte apostila. Secţiunea I - Statele membre al Conferinţei de la Haga semnatare ale Convenţiei nr. 12/5.10.1961...